کانون وکلای دادگستری

سخنان دکتر کوشا در تجمع اعتراضی وکلا در مقابل شورای نگهبان 4 شهریور 1402

 سخنان دکتر کوشا در تجمع اعتراضی وکلا در مقابل شورای نگهبان

 سخنان دکتر کوشا در تجمع اعتراضی وکلا در مقابل شورای نگهباندکتر جعفر کوشا رئیس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) امروز در حاشیه تجمع وکلا و مدیران نهاد وکالت مقابل ساختمان شورای نگهبان در سخنانی کوتاه، اعتراض خود را به مصوبه اخیر مجلس اعلام کرد.

دادرسی پرس؛ نشست فوق العاده هیات عمومی اسکودا که طبق برنامه ریزی های قبلی قرار بود امروز صبح مورخ چهارم شهریور ماه 1402 در هتل پارسیان استقلال برگزار شود، بدون اطلاع رسانی و در یک اقدام ناهماهنگ به تجمع اعتراضی مقابل شورای نگهبان بدل شد.

تجمع اعتراضی وکلا به دلیل اعلام نارضایتی نهاد وکالت به مصوبه جدید مجلس مبنی بر تبعیت کانون وکلا از مصوباتهیات مقررات زدایی وزارت اقتصاد در مقابل ساختمان شورای نگهبان صورت گرفت.

پیش از این بر اساس دعوتنامه اسکودا قرار بود رؤسا، اعضای هیات مدیره کانون ها و نمایندگان شورای اجرایی جهت هم اندیشی در خصوص مصوبه اخیر مجلس در خصوص نهاد وکالت گرد هم آمده و به گفتگو بپردازند.

اما این نشست به تجمع اعتراضی مدیران نهاد وکالت و سایر وکلا در خصوص مصوبه جدید اخیر مجلس مقابل شورای نگهبان تبدیل شد و وکلا در مقابل شورای نگهبان با در دست داشتن بنرهایی بر استقلال نهاد وکالت تاکید کردند.

همچنین دکتر کوشا رئیس اسکودا نیز در حاشیه این تجمع در سخنانی کوتاه  ضمن تذکر به رعایت اصل تفکیک قوا، خواستار واکنش قوه قضائیه و فقهای شورای نگهبان نسبت به این مصوبه شد.

متن صحبت های دکتر کوشا در تجمع اعتراضی وکلا به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ما بر اساس اصول راهبردی قانون اساسی که در فصل سوم وکالت را به عنوان حقوق ملت تبیین کرده است عقیده بر این داریم که چون در حال حاضر مصوبات مجلس (درباره نهاد وکالت) با محوریت اقتصاددانان انجام می شود و نگاه آنان به فصل چهارم قانون اساسی (اقتصاد و امور مالی) است می خواهند نظارت بر وکلا را که جزو حقوق ملت ذیل فصل سوم است را به قوه مجریه و وزارت اقتصاد محول کنند.

بنابر این ما از قوه قضائیه خواهش می کنیم که در این خصوص مداخله بفرمایند و به آقای رئیسی به عنوان رئیس هیات نظارت بر اجرای قانون اساسی گوشزد بکنند که اجازه ندهند تفکیک قوا به عنوان یک اصل راهبردی مخدوش بشود و امیدواریم که حقوقدانان و فقهای شورای نگهبان هم این موضوع را مد نظر قرار بدهند.


بیشتر بخوانید:

مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا