به گزارش دادرسی نت از مجلس شورای اسلامی:
تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی امروز بیانیهای را امضا کردند که بر اساس آن به مرکز وکلای قوه قضائیه هشدار داده شده است تا حقوق پذیرفته شدگان آزمون این نهاد را رعایت کنند.
165 نماینده مجلس امروز با امضای بیانیهای به حواشی اعلام نتایج آزمون فوق العاده وکالت اردیبهشت 1401 مرکز وکلای قوه قضاییه واکنش نشان داده و اعلام داشتند «برای پاسداشت از حقوق حقه ملت به خصوص 10 هزار و 512 داوطلب پذیرفته شده در آزمون فوقالعاده مرکز وکلا» از ابزار قانونی استفاده می کنند.
بیانیه ۱۶۵ نماینده مجلس درباره آزمون فوقالعاده: از حقوق ۱۰ هزار و ۵۱۲ پذیرفتهشده، پاسداری میکنیم
این در حالی است که مرکز مذکور پس به تعویق انداختن های بسیار هنوز نتایج آزمون فوقالعاده وکالت را منتشر نکرده و مشخص نیست عدد بیش از 10 هزار مستند به اعلام کدام مرجع رسمی است.
احمد امیرآبادی فراهانی در نشست علنی مجلس شورای اسلامی امروز مورخ چهارشنبه ۸ تیرماه بیانیه ۱۶۵ نفر از نمایندگان مجلس در خصوص اجرای قانون تسهیل صدور برخی از مجوزهای کسب و کار را قرائت کرد.
متن بیانیه نمایندگان مجلس به شرح زیر می باشد:
بسمه تعالی
قانون تسهیل صدور مجوز کسب و کار یکی از مترقیترین قوانین مصوب مجلس یازدهم و دستاوردی بزرگ در راستای تأمین منافع مردم است، همان طور که حمایت از حقوق ملت و مقابله با انحصارها همواره مورد تأکید حضرت آیتالله محسنیاژهای ریاست محترم دستگاه قضا قرار داشته یکی از محورهای اصلی قانون مذکور نیز الغاء انحصارات حقوقی و افزیش سطح دسترسی عموم جامعه به خدمات حقوقی قرار گرفته است.
اقدام شایسته مرکز وکلا و کارشناسان رسمی مشاوران خانواده قوه قضائیه در اجرای پیش از موعد داوطلبانه قانون تسهیل صدور مجوز کسب و کار در آزمون فوقالعاده کارآموزی وکالت نیز میتوانست گام نهایی در تحقق منافع مردم باشد اما متأسفانه شیرینی این اقدام با تعویق چند باره زمان اعلام نتایج به تلخی مبدل شده و موجی از نگرانی را در بین داوطبان این آزمون ایجاد کرده است.
ما نمایندگان مجلس یازدهم ضمن محکوم کردن این اقدام بار دیگر بر لزوم اجرای دقیق قانون تأکید کرده و مجریان را از هرگونه تفسیر به رأی بر حذر میدانیم.
لذا با توجه به ماده ۵ قانون تسهیل صدور مجوز کسب و کار و مشروح مذاکرات صحن علنی مجلس شورای اسلامی پذیرفته شدگان آزمون کارآموزی وکالت باید بر مبنای نمرات تراز طی مراحل مقتضی صدور مجوز مربوطه معرفی گردند.
بنابراین اولا هرگونه دخالت از سوی مراجع صنفی یا نهادهای حاکمیتی در فرایند برگزاری آزمون معیار پذیرش داوطلبان و نفرات پذیرفته شده خلاف نص صریح قانون است.
ثانیا اظهارات سخنگوی مرکز وکلا مبنی بر وجود ابهام در قانون و نحوه محاسبه نمرات آزمون بلاوجه بوده و مجلس یازدهم به تمام متخلفان هشدار میدهد که از تمام ابزارهای قانونی خود برای پاسداشت از حقوق حقه ملت بالاخص ۱۰ هزار و ۵۱۲ داوطلب پذیرفته شده در آزمون فوقالعاده مرکز وکلا و آزمونهای آتی مرکز وکلا استفاده خواهد کرد.
پیشتر سخنگوی مرکز وکلای قوه قضاییه در خصوص اعلام نتایج آزمون فوق العاده عنوان کرده بود که در تاریخ دوشنبه مورخ 6 تیرماه اجام خواهد شد اما اعلام نتایج در تاریخ مذکور انجام نشده و این مرکز با بیان اینکه تردید در چگونگی تاثیر قانون تسهیل بر نتایج اعلام نتایج را باز به تعویق انداخت.
خداجون می بینی؟!
معلوم نیست نمایندگان مومن چه نفعی از این کار می برند که اعلام می کنند: برای پاسداشت از حقوق ۱۰ هزار و ۵۱۲ داوطلب پذیرفته شده در آزمون مرکز وکلا ازتمامی ابزارهای قانونی استفاده خواهند کرد؛ اما زورشان آمد ازحقوق حقه بیش از ۴ملیون بازنشسته تامین اجتماعی که درحقشان ظلم شده دفاع کنند!
وقتی آزمون کانون وکلا مکرر به تعویق می افتاد و با روح و روان داوطلبان بازی می شد شما کجا بودید؟ آن موقع چرا بیانیه ندادید؟