کانون وکلای دادگستری سمنان با هدف تسهیل رفتوآمد وکلای محترم به مجتمعهای قضایی سراسر این استان، تفاهمنامهای با حفاظت و اطلاعات دادگستری کل استان منعقد کرده است. این توافق ضمن حفظ شأن حرفهای وکلا، بر رعایت ضوابط امنیتی و محدودیتهایی در استفاده از وسایل الکترونیک تأکید دارد.
جزئیات تفاهمنامه: از تردد آسان تا محدودیتهای جدید
به گزارش خبرگزاری دادرسی، این تفاهمنامه که با عنوان “اطلاعیه تعامل و همکاری متقابل فیمابین کانون وکلای دادگستری سمنان و حفاظت و اطلاعات دادگستری کل استان سمنان” منتشر شده است، با عنایت به رسالت مشترک دستگاه قضایی و نهاد وکالت در راستای تحقق عدالت، تدوین گردیده است.
بر اساس این توافق، تمهیدات زیر برای وکلا در نظر گرفته شده است:
- تردد بدون مانع: وکلای رسمی دارای پروانه معتبر از کانون وکلای دادگستری استان سمنان، میتوانند بدون مانع و با احترام به شأن حرفهای خود به مجتمعهای قضایی سراسر استان تردد کنند.
- کارت شناسایی الکترونیک: صدور کارت شناسایی یا بهرهمندی از سامانههای الکترونیک جهت احراز هویت سریع وکلا در ورودی مراجع قضایی مدنظر قرار گرفته است. تا زمان صدور کارتهای جدید، وکلای بدون کارت نیز مشمول این تفاهمنامه هستند.
- هماهنگی امنیتی: هماهنگیهای لازم با مسئولان حفاظت و انتظامات مجتمعهای قضایی، جهت اجرای دقیق ضوابط حفاظتی و امنیتی انجام شده است.
این اقدام با هدف حفظ حرمت و جایگاه قانونی وکلا، تسریع روند دادرسی و تسهیل ارائه خدمات حقوقی و دفاعی اتخاذ گردیده است.
متن اطلاعیه به شرح زیر است:
اطلاعیه تعامل و همکاری متقابل فیمابین کانون وکلای دادگستری سمنان و حفاظت و اطلاعات دادگستری کل استان سمنان
با عنایت به رسالت مشترک دستگاه قضایی و نهاد وکالت در راستای تحقق عدالت و ارائه خدمات حقوقی مؤثر، به استحضار می رساند:
بر اساس هماهنگی های صورت گرفته فی مابین دادگستری کل استان سمنان و کانون وکلای دادگستری استان سمنان، تمهیداتی با هدف تسهیل تردد وکلای محترم به مجتمع های قضایی سراسر استان سمنان در نظر گرفته شده است.
با توجه به آثار این تفاهم نامه مقرر می گردد:
۱- تردد وکلای رسمی دارای پروانه معتبر از کانون وکلای دادگستری استان سمنان به مجتمع های قضایی سراسر استان بدون مانع و با احترام به شأن حرفه ای ایشان صورت پذیرد.
۲- صدور کارت شناسایی یا بهره مندی از سامانه های الکترونیک جهت احراز هویت سریع وکلا در ورودی مراجع قضایی مدنظر قرار گرفته است. ضمنا وکلایی که کارت شناسایی نداشته، تا زمان صدور آن مشمول این تفاهم نامه می گردند.
۳- هماهنگی های لازم با مسئولان حفاظت و انتظامات مجتمع های قضایی، جهت اجرای دقیق ضوابط حفاظتی و امنیتی انجام شده است.
این اقدام در راستای حفظ حرمت و جایگاه قانونی، وکلا تسریع روند دادرسی و تسهیل ارائه خدمات حقوقی و دفاعی اتخاذ گردیده است.
از وکلای ارجمند تقاضا می شود ضمن همکاری مؤثر با عوامل حفاظتی و انتظامی، مکلف به رعایت مراتب ذیل بوده که عبارتند از:
۱- وسایل همراه باید در حد ضرورت و متناسب با انجام وضعیت حرفه ای وکلا باشد. حمل اشیا و وسایل غیر مجاز از قبیل سلاح های سرد و گرم، افشانه و شوکر، دوربین های فیلمبرداری و عکاسی، دستگاه های ضبط صوت و هر گونه ابزار و اشیایی که استفاده از آن در اماکن موجب آسیب به کارکنان، مراجعین و اماکن گردد، ممنوع بوده و این وسایل باید در هنگام ورود به نگهبانی تحویل گردند.
۲- این توافقنامه صرفا ناظر به وکلای استان سمنان دارای کارت معتبر بوده و شامل موکلین یا همراهان آنان نخواهد بود.
۳- همه افراد می بایست قبل از ورود به اماکن و مجتمع های قضایی تلفن های همراه خود را خاموش نمایند و در صورت ضرورت استفاده از گوشی همراه پس از کسب اجازه از قاضی شعبه یا مسئول دفتر مربوطه ممکن خواهد بود.
۴- هر گونه اقدام به ضبط صدا یا تصویر برداری در اماکن قضایی ممنوع می باشد.
۵- افراد موضوع این توافقنامه فقط مجاز به حمل گوشی همراه و وسایل مورد نیاز شخصی خود می باشند و حمل وسایل موکلین و دیگر مرتبطین توسط آنان به داخل ساختمان ها ممنوع می باشد.
۶- افرادی که مفاد این توافقنامه را رعایت ننمایند از امتیاز پیش بینی شده در این توافق محروم می گردند.
بیشتر بخوانید:
- رفع محدودیت بازرسی بدنی وکلا در حوزه های قضایی بوشهر
- گیت های ویژه وکلا و کارشناسان در 18 مجتمع قضایی تهران رسماً افتتاح شد!