پژوهشگاه قوه قضائیه در نظر دارد با همکاری سایر نهادهای مرتبط «نخستین موت کورت ملی رمزارزها» را برگزار کند.
به گزارش دادرظسی به نقل از پژوهشگاه قوه قضائیه، از رمزارزها بهعنوان پدیده نوظهور دنیای دیجیتال (رقمی) شناخته میشوند که بار دیگر اهمیت فضای مجازی را گوشزد نموده است.
با توجه به اینکه در عمل طیف گسترده ای از مردم جهان با این پدیده نوین سروکار داشته و اقدام به مبادله رمزارزها میکنند؛ آثار حقوقی متعددی را به همراه داشته است. رمزارزها و فناوری بلاکچین مفاهیم نسبتاً جدیدی هستند که بدلیل پیچیدگی ماهیتشان چالش های حقوقی متعددی را ایجاد کرده اند.
مسائلی مانند:
- ماهیت حقوقی رمزارزها: آیا رمزارزها پول، دارایی، یا کالا محسوب می شوند؟
- مالکیت و انتقال دارایی های دیجیتال: چگونه می توان مالکیت رمزارزها را اثبات یا انتقال داد؟
- مسئولیت پذیری در معاملات: در صورت بروز خطا یا کلاهبرداری، مسئولیت بر عهده کیست؟
- تنظیمگری (Regulation): چگونه دولت ها و نهادهای بینالمللی باید رمزارزها را تنظیم و کنترل کنند؟
حال به نظر میرسد که ماهیت رمزارزها در چارچوب حقوقی بسیاری از کشورها ازجمله ایران مورد شناسایی قرار نگرفته و از این جهت، قوانین فعلی دچار خلأهایی در پاسخگویی به مسائل حقوقی و قضایی مستحدث است.
به همین دلیل پژوهشگاه قوه قضائیه در نظر دارد با همکاری سایر نهادهای مرتبط «نخستین موت کورت ملی رمزارزها» را با هدف معطوف کردن توجه جامعه حقوقی به مسئله مزبور و پررنگکردن شکاف های موجود و همزمان برگزاری دورههای آموزشی در ابعاد مختلف، جهت پوشش دادن این خلأها، در دستور کار قرار خواهد گرفت.
شایان ذکر است این طرح ذیل همایش بین المللی عدالت دیجیتال و به عنوان نشست دوم آن که در مورد فناوری بلاک چین و مهم ترین کارکرد آن در امور مالی یعنی رمزارزها است، برگزار خواهد گردید.
مهلت و هزینه ثبت نام تیم ها در موت کورت ملی رمزارزها:
زمان برگزاری موت کورت نهایی:
9 اردیبهشت ماه 1404
شرایط شرکت در نخستین موت کورت ملی رمزارز ها
جهت مشاهده فایل بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
شرایط شرکت در نخستین موت کورت ملی رمز ارز