کانون وکلای دادگستری

رئیس کانون وکلای البرز: چگونه شخصی صرفاً با یک مدرک تحصیلی می تواند به وکالت از شرکت‌ در دعاوی دادگاه ها حاضر شود؟

علی اسداله پور کریمی، رئیس کانون وکلای البرز:

علی اسداله پور کریمی، رئیس کانون وکلای البرز: چگونه شخصی صرفاً با یک مدرک تحصیلی می‌تواند به وکالت از شرکت‌ در دعاوی دادگاه‌ها حاضر شود؟چگونه شخصی صرفاً با یک مدرک تحصیلی می‌تواند به وکالت از شرکت‌ در دعاوی دادگاه‌ها حاضر شود؟

رئیس کانون وکلای دادگستری استان البرز به مناسب گرامیداشت روز خبرنگار با حضور در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه، بر تقویت ارتباط بین وکلا و اصحاب رسانه و اطلاع رسانی خبرنگاران از هجمه های وارده به نهاد وکالت تاکید کرد.

به گزارش دادرسی پرس به نقل از کانون وکلای البرز؛

علی اسداله پور کریمی رئیس کانون وکلای البرز در این مراسم که با حضور اصحاب رسانه در استان البرز برگزار شد، ضمن تبریک این روز و با تاکید بر اینکه ارتباط میان کانون وکلای دادگستری و رسانه نباید تنها به روز خبرنگار ختم شود، گفت:

آگاهی بخشی به افراد جامعه با کمک کانون وکلای دادگستری از طریق رسانه ها، رساندن صدای وکلا به گوش مسئولان و پوشش اخبار کانون های وکلا از طرف رسانه ها از یک سو و حمایت های حقوقی و قضایی کانون وکلا از خبرنگاران و اصحاب رسانه از سوی دیگر می تواند دلیلی باشد بر استمرار این ارتباط تا در نهایت، نفع آن متوجه عموم جامعه شود.

رئیس کانون وکلای البرز همچنین با اشاره به استقلال کانون های وکلا اظهار کرد:

کانون وکلای دادگستری با بیش از ۱۰۰ سال قدمت، نماد مدنیت در کشور است.

آراء محاکم قضایی ایران در صورتی در مجامع بین المللی دارای اعتبار است که وکلای مستقل دادگستری در آن پرونده، وظیفه دفاع را به عهده داشته باشند.

اتحادیه بین المللی وکلای دادگستری (IBA) کانون های وکلای ایران را به عنوان نهاد مستقل صنفی به رسمیت می شناسد و در صورتی که این موضوع با خدشه مواجه شود، آثار و خسارات جبران ناپذیر حقوقی برای کشور عزیزمان ایران در پی خواهد داشت.

از آثار قربانی کردن علم به بهانه اشتغال‌زایی، به خطر انداختن حقوق دفاعی مردم است

اسدالله‌پور کریمی در ادامه با اشاره به رویه فعلی مجلس شورای اسلامی در تصویب قوانین و تصمیمات مرتبط با جامعه وکالت، از نمایندگان مجلس خواست نظر  مدیران، اندیشمندان و اساتید جامعه حقوقی و وکالت را اخذ کنند و وکالت را صرفاً در قالب کسب و کار نبینند و گفت:

از جمله آثار قربانی کردن علم در آزمون وکالت به بهانه اشتغال‌زایی، به خطر انداختن حقوق دفاعی مردم و دفاع از جان مال و ناموس ایشان است.

رئیس کانون وکلای البرز همچنین تصویب ناگهانی یک تبصره مبنی بر استفاده شرکت‌های تجاری از فارغ‌التحصیلان حقوق (و نه وکیل) در محاکم قضایی در حالی که این موضوع هنوز در دست بررسی در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس است را عجیب و شوک‌آور دانست و گفت:

چگونه شخصی که دوره کارآموزی وکالت را پشت سر نگذرانده، صرفاً با یک مدرک تحصیلی می‌تواند به وکالت از شرکت‌ها در دعاوی دادگاه‌ها حاضر شود؟ جبران خسارت‌های ناشی از  بی‌تجربگی و طرح دعاوی ناشیانه را چه کسی تقبل می‌کند؟!

رئیس کانون وکلای البرز ضمن ابراز امیدواری نسبت به اینکه این مصوبه در شورای نگهبان با حضور علما و حقوقدانان با تجربه این نهاد با ایراد مواجه شود، تصریح کرد:

نکته قابل توجه اینکه مجلس با شعار اشتغال‌زایی، قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار را بدون مطالعه آماری از جامعه وکالت تصویب کرد؛ از طرف دیگر این تبصره قطعا مانع اشتغال زایی وکلا می‌شود و با روندی که خواهیم داشت به زودی شاهد وکلای بیکار بسیاری در جامعه خواهیم بود.


بیشتر بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button