رئیس اداره فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به کلاهبرداری از هموطنان با عناوین و تبلیغات جعلی در فضای مجازی گفت: افراد سودجو «با ایجاد کانالها و گروههای جعلی در بسترهای شبکههای اجتماعی من جمله تلگرام با وعدههای دروغین پرداخت وامهای آسان و سودهای هنگفت سرمایهگذاری»، اقدام به جلب اعتماد کاربران کرده و از طعمه های خود کلاهبرداری میکنند.
این مجرمان سایبری با وعدههای کاذب و واهی مانند «پرداخت وامهای فوری و کم بهره، وام فوری بدون ضامن، وام میلیاردی در کمتر از ۲۴ ساعت یا وام با کمترین کارمزد» کاربران را فریب میدهند و با بهانههایی همچون کارمزد، هزینههای اداری و مالیات، مبالغ قابل توجهی را از آنها دریافت میکنند.
در شیوه دیگری از کلاهبرداری، مجرمان با ایجاد کانالها و صفحات جعلی، وعده سودهای ماهانه بسیار بالا و غیر واقعی را می دهند و با جذب سرمایههای کلان، از کاربران کلاهبرداری میکنند.
وی به شهروندان توصیه کرد: هیچ نهاد یا مرجع رسمی در شبکههای اجتماعی و پیامرسانهای خارجی از جمله تلگرام اقدام به پرداخت وام یا سرمایهگذاری نمیکند و این کانالها و صفحات صرفاً برای کلاهبرداری طراحی شدهاند.
در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک، فوراً با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ تماس بگیرید یا به سایت پلیس فتا به آدرس https://fata.gov.ir مراجعه کنید.
شهروندان عزیز توجه داشته باشند که مجرمان سایبری با استفاده از ترفندهای مختلف و ایجاد حس اضطرار در کاربران، اقدام به کلاهبرداری میکنند؛ لذا قبل از هرگونه سرمایهگذاری یا پرداخت وجه، از صحت و اعتبار آن اطمینان حاصل کرده و با مراجعه به منابع معتبر، اطلاعات لازم را کسب کنند.
بیشتر بخوانید:
- مرجع صالح رسیدگی جرم کلاهبرداری اینترنتی در دیوار و شیپور و …
- رای وحدت رویه درباره میزان جزای نقدی شرکای جرم کلاهبرداری